Vetési Iván a MAGYAR KÉZILABDÁZÓK vezetője?!

Vetési Iván a MAGYAR KÉZILABDÁZÓK vezetője?!

Vetesi_Nagy_Laci

 

Kedves kézilabda sporttárs,

Kérem tisztlelj meg az alábbiak elolvasásával, megfontolásával. Miért nem elérhetőek a korábban megszokott honlapok?

Engedd meg, hogy röviden bemutassam a sportághoz való kötődésemet. 1983 ban kezdtem kézilabdázni a Bp. HONVÉD csapatában. Voltam serdülő, ifjúsági Budapest és Magyar Bajnok, Magyar Kupa győztes. Szerepeltem a korosztályos válogatottakban. 17 évesen léptem pályára NBI ben a BP. Honvéd felnőtt csapatában, mely a 87/88 as Nemzeti Bajnokságban 3. helyen végzett. 11 esztendőn keresztül játszottam NBI ben, két második, két harmadik helyezést szereztem, háromszor szerepeltem Magyar Kupa döntőben, valamint nemzetközi kupákban. Tagja voltam a 1996 ban Főiskolai Világbajnokságot nyert válogatottnak.

1996 óta foglalkozom a Magyar Kézilabdázás informatikai rendszerének megalkotásával. Akkor még nem volt természetes ezen lehetőségek használata. A 2005 tavasza óta ezen rendszerek fejlesztését mint a Magyar Kézilabda Szövetség informatikai partnere végzem, mely munkáért ellenszolgáltatást nem nyújtottak, annak költségeit magam finanszíroztam, szponzoráltam. A worldhandball.com statisztikai rendszer mögött álló kézilabda sporttársakat magam és kollégáim közreműködésével készítettük fel a megalkotott környezet használatára. A szerződés vonatkozó részlete az alábbi képen látható:

A 2012 áprilisában Vetési Iván kézjegyével ellátott felmondást kaptam postai úton. Korábban Vetési Ivánt személyesen és írásban is tájékoztattam az MKSZ informatikai rendszerével kapcsolatos tudnivalókról.

Vetési Iván 1972 ben született én, 1970 ben. Az elmúlt évtizedekben nevét kézilabdás vonatkozásban nem ismertem, mindaddig míg elnökké nem jelölték.

A probléma:

  • Az új rendszer az általam készített rendszer funkciónális másolata, mely az általam kialakított humán erőforrás környezetre épül
  • Az MKSZ informatikai feladataiért felelős személy Ágai Kis András, sem kézilabda szakmai, sem informatikai kérdésekben nem rendelkezik a kívánt kompetenciával.Korábban már szakított a sportágért való alkotó munkával: “a továbbiakban nem kívánok a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségi tagja lenni.” teljes cikk
  • Az MKSZ anyagi erőforrásait egy már létező rendszer, hiányos másolására használja a Vetési Iván által vezetett elnökség
  • Az MKSZ “megújult” informatikai rendszere nem meríti ki az informatika kínálta korszerű lehetőségeket
  • A sportági iratlan etikai szabályaihoz méltatlanul kezelte Vetési Iván, kézilabdás sport múltamat, valamint az MKSZ Informatikai fejlődésért tett erőfeszítésem Itt érhető el az etikai kódex

Tiszteletben tartom a közgyűlés határozatát mely során, az Alapszabályban foglaltak szerint a jelenlegi elnökséget megválasztotta.

Kézilabdás voltam, vagyok, leszek így természetes módon folytatom a sportág jövőjéért szenvedéllyel végzett alkotó tevékenyéget.

Mivel az 1933 ban alakult és az itt elérhető Alapszabály szerint müködő szervezet nem tart igényt együttműködésemre mindezt mást formában kényszerülök tenni.

Az alábbi dallal kívánok az 1996 és 2012 es időszaknak búcsut mondani és egyben újat kezdeni.

Kézilabdás üdvözlettel,

Grundmann Béla