Tények hamarosan!Miért nem éred el a korábban megszokott honlapokat?

        

Vetési Iván  üdvözlete az MKSZ “megújult” honlapján:

“Kedves Kézilabdabarát!

Örömmel üdvözlöm a Magyar Kézilabda Szövetség megújult honlapján.

2012-ben teljesen felfrissültek a szövetség online felületei. Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy megjelenésben és tartalomban is méltóak legyünk a magyar kézilabdázás népszerűségéhez, eredményességéhez, egyben megfeleljünk a kor követelményeinek.

A válogatottak Facebook-oldala dinamikus változáson ment át az elmúlt bő egy évben, és mára már bőven 20 ezer követő fölött járunk, azonban célunk, hogy mind több kézilabdabarátot szólítsunk meg.

A kézilabda-bajnokságok eredményeit, statisztikáit új köntösben a találhatják meg, az MKSZ-portálja pedig reményeink szerint a sportág valamennyi barátja számára ideális információforrás és kiindulópont lesz a tájékozódásban.

Kézilabdás sikereket és jó böngészést kívánok!

Vetési Iván

a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke”

 

Fentiek Vetési Iván szavai,  mellyel kapcsolatos álláspontomat hamarosan eljuttatom hozzátok.

Kézilabdás üdvözlettel,

Grundmann Béla

 

Kedves Kézilabda Sporttárs,

A handballnet.hu, kolyokkezi.hu, worldhandball.com oldalak jelenleg nem töltik be hosszú időn keresztül megszokott szerepüket. Ez összefüggésben van a Magyar Kézilabda Szövetség  jelenlegi vezetésének döntéseivel, melyek számos sportágunk jövőjét befolyásoló kérdést vetnek fel. 

Amennyiben fontos számodra a kézilabda sportág jövője, érdekelnek a részletek, csatlakozz hozzánk a Facebookon!Kattints ide!

Kézilabdás üdvözlettel,

Grundmann Béla

alapitó