A három nap alatt lejátszott 164 mérkőzés, szivacskézilabdától az NB I-es junior lányokig minden korosztályt átölelt s jó alkalmat teremtett a felkészülésre

| August 23, 2012 | 0 Comments

A Budapesti Kézilabda Szövetségnevében mint a III. Nyári Kézilabda Fesztivál szervezője és lebonyolítója ezúton is köszönetet mondok a tornán megjelent csapatoknak, játékosoknak edzőknek, szakvezetőknek, szülőknek és érdeklődőknek, hogy jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát.

Kitartóan dacoltak a már már afrikai meleggel, állták a szaunává formálódott forró levegőt a csarnokokban és így is kiváló teljesítményekkel mutatták meg, hogy csak egy út van a kézilabda előtt a tudatos tervszerű utánpótlás nevelés és bázisok kialakítása.

Úgy hiszem a három nap alatt lejátszott 164 mérkőzés, szivacskézilabdától az NB I-es junior lányokig minden korosztályt átölelt s jó alkalmat teremtett a felkészülésre.

Végül, de nem utolsó sorban, megköszönjük a sok kis háttérember, társadalmi munkás, játékvezető versenybíró hőségtűrését, a feladathoz való maximálisan pozitív hozzáállását, és tettrekészségét.Így együtt mindenki a csapatok, játékosok, szakemberek, szülők, nézők sportvezetők közösen sikeres és távoli jövőt megalapozó valódi KÉZILABDA FESZTIVÁLT teremtettek ide az öt budapesti sportcsarnokba.

Ezer köszönet mindenért, tisztelet és alázat a játékosokkal, sportvezetőikkel, a mérkőzések részvevőivel szemben,. TISZTELET A SPORTNAK A KÉZILABDÁNAK.

Demény Gyula 
BKSZ elnöke

Category: Uncategorized

About the Author ()

Leave a Reply